söndag 31 oktober 2010

Myssli

Då man är och handlar i en supermarket och står vid hyllan för myssli och corn flakes. Så finns det en hel rad sorter och smaker att välja mellan. Men vilken skall man ta?
80% av sorterna är innehåller massvis med socker , dom få sorterna som finns kvar att välja mellan som är utan socker varierar inte så jätte mycket.
Det jag också reagerat på är att de som inte innehåller socker och är nyttigare är också de som är dyrast. Man kan ju fråga sig VARFÖR är det så borde det inte vara tvärtom .Som världen ser ut idag med mycket fetma och olika kärlsjukdomar borde ju folk uppmanas att köpa den sort som är hälsosammare och billigare.

Så då jag har tid brukar jag göra min egen myssli för då får man ju den som man vill ha den och lite annan smak också.En myssli som inte innehåller något socker annat än honung. Och massor med nötter och russin.


2 kommentarer:

  1. hälsosamt!=) Men klibbar int e ihop na myki? eli kanske du torkar e läng i ugnd på låg värma? he gar ju ti tork banan o äpple oxå..

    SvaraRadera
  2. Jo he blir lite klimpit men he vill ja ha. men ha hadd e i un föri så he er int na kladdo.

    SvaraRadera