tisdag 5 juni 2012

Från mjöl till tårta

Har för första gången gjort egen botten till smörgåstårtorna. Man får ju vad man vill i bröden på det sättet. Fast det är ett ljut bröd blir det ändå lite stabilare än det färdigköpta smörgåstårtsbrödet.
Utseendet eller formen bliv lite annorlunda men storleken är ändå den samma.
Jag tror det blir att köra på detta koncept så ofta som det går att ha egengjort bröd i tårtorna man gör. Då behöver man inte bekymra sig om man glömt att beställa bröden heller.

Egengjorda bottnar


Slutresultat en skink smörgåstårta..

.. fisksmörgåstårta

5 kommentarer:

  1. Du ji bara lika dukti som vanligt!
    MB

    SvaraRadera
  2. Michaela Lindholm6 juni 2012 kl. 15:05

    Ha do na recept på brö?? Elä ere hemlit?! Så så gått ut så!! :)

    SvaraRadera
  3. He er Leila Lindholms recept ja har använd mig av.

    SvaraRadera
  4. Michaela Lindholm7 juni 2012 kl. 21:30

    Åkej, tack!! Måst ta å pråov é najn gang. :)

    SvaraRadera