Har för första gången gjort egen botten till smörgåstårtorna. Man får ju vad man vill i bröden på det sättet. Fast det är ett ljut bröd blir det ändå lite stabilare än det färdigköpta smörgåstårtsbrödet.
Utseendet eller formen bliv lite annorlunda men storleken är ändå den samma.
Jag tror det blir att köra på detta koncept så ofta som det går att ha egengjort bröd i tårtorna man gör. Då behöver man inte bekymra sig om man glömt att beställa bröden heller.
|
Egengjorda bottnar |
|
Slutresultat en skink smörgåstårta.. |
|
.. fisksmörgåstårta |
Du ji bara lika dukti som vanligt!
SvaraRaderaMB
Tack! :)
SvaraRaderaHa do na recept på brö?? Elä ere hemlit?! Så så gått ut så!! :)
SvaraRaderaHe er Leila Lindholms recept ja har använd mig av.
SvaraRaderaÅkej, tack!! Måst ta å pråov é najn gang. :)
SvaraRadera