torsdag 30 december 2010

Nytt år

Snart kommer man att räkna ner 10-9-8-7.. osv Och vips så har vi ett nytt år på gång igen. Det har gått snabbt hela året igen men har hunnit med mycket ändå, man har ju alltid någonting man ser fram emot så när man nått dit så är det igen någonting annat man väntar på.
Får ju fira 2 dagar det nya året, ska bli trevligt att träffa så mycket vänner under helgen. Inte så ofta det händer.
Idag hade MI bladet dimpt ner i postlådan. Misstänker det kan bli någon kurs nog i vår, det och annat mycket roligt som kommer att hända också och massor man inte ens vet av ännu. Spännande spännande.

Ikväll blev det doppat lite godis som jag gjorde här om kvällen. Likadan kola som jag gjort förut men pröva byta ut sockret mot mörkt muscovadosocker. Det gav en lite lakrisaktig smak åt kolan.
Tror det blev sista godistillverkningen för i år!:p


Det är intressant det man håller på med, julen kommer det ska bunkras upp med mat och godis som aldrig förr. Sen när nyåret har varit så då ska man leva på några futtiga salladsblad och en torkad brödbit. För att överdriva är det så. Det otroliga är att man skall överdriva åt alla håll alltid.

Så lovar man sig att detta år skall man ha sin beach kropp i trim till juni. Alltid lika skrattretande när man kommer till sommaren. Hur gick det jo man träna hela januari och februari in i mars så då börja man hitta på ursäkter för att inte gå till gymmet. Så när man är i maj blir man åter stressad och försöker stressträna sig i form.:D Låter detta bekant eller är det bara jag som brukar tänka på detta sättet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar