måndag 30 mars 2015

Fyllda ägg

En favorit från tidigare år är dessa fyllda ägg. Testa till påskmaten i år, blir kanske en favorit även för dig!




Fyllt ägg med krämig anjovisröra

6 st Ägg
100 g Philadelphiaost
2 st anjovisfiléer
0.5 finhackad rödlök
1 dl crème fraiche
1 knippe
persilja
1 knippe
Gräslök


Tillagning
15min
  1. Koka äggen 6 minuter. Blanda rödlök, ansjovis, philadelphiaost och crème fraiche.
  2. Skär av toppen på äggen gröp ur ägget försiktigt med en sked så du bevarar skalet helt. Mosa äggen och blanda ner i ansjoviskrämen.
  3. Finhacka persilja och gräslök och blanda ner. Fyll äggskalen med röran, garnera med persilja och gräslök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar