Den ena tårtan bestod av tre olika lager. Med digestive botten och sedan mörkchokladmousse, vitchokladmousse och sist jordgubbsmousse. Dekorationerna bestod av ett gelespegel färsk frukt och runt om chokladtungor.
torsdag 25 april 2013
Mousse tårta två sorter
Gjorde även två olika sorters moussetårtor i helgen. Det skulle vara till en födelsedags kaffe. Män även som smakprover till en kommande fest.
Den ena tårtan bestod av tre olika lager. Med digestive botten och sedan mörkchokladmousse, vitchokladmousse och sist jordgubbsmousse. Dekorationerna bestod av ett gelespegel färsk frukt och runt om chokladtungor.
Den andra tårtan var lite annorlunda. Botten bestod av ljust tårtbotten ett lager vichokladtryffel, rabarberkompott och sedan en citronmousse. Dekorationerna var citron och limeskivor, persikaskivor, brända mandlar och saltrostade mandelflarn. Även chokladtungor fanns på kanterna men lite glesare.
Den ena tårtan bestod av tre olika lager. Med digestive botten och sedan mörkchokladmousse, vitchokladmousse och sist jordgubbsmousse. Dekorationerna bestod av ett gelespegel färsk frukt och runt om chokladtungor.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar