Men gjorde faktiskt lite mera av det än så. Bitade upp dem och gjorde en dubbelpanering. Alltså först ett varv i vetemjöl sen ägg och sist skorpmjöl. Då får man någonting som liknar fiskpinnar. Men jag kan ju säga att smaken är helt annan, dessutom vet man att denna innehåller fisk. Det får man ju fråga sig ibland var fisken är i fiskpinnarna!
onsdag 18 maj 2011
Fisk
En ny dag med en ny fiskrätt. Det är inte så svårt bara man har ett bra och enkelt recept. Det är ofta rätt enkelt att laga till fisk det går fort att tillreda. Bara man får tag i någon fisk. Min fisk kommer från frysdisken denna gång. Sej fileer blev det.
Men gjorde faktiskt lite mera av det än så. Bitade upp dem och gjorde en dubbelpanering. Alltså först ett varv i vetemjöl sen ägg och sist skorpmjöl. Då får man någonting som liknar fiskpinnar. Men jag kan ju säga att smaken är helt annan, dessutom vet man att denna innehåller fisk. Det får man ju fråga sig ibland var fisken är i fiskpinnarna!
Men gjorde faktiskt lite mera av det än så. Bitade upp dem och gjorde en dubbelpanering. Alltså först ett varv i vetemjöl sen ägg och sist skorpmjöl. Då får man någonting som liknar fiskpinnar. Men jag kan ju säga att smaken är helt annan, dessutom vet man att denna innehåller fisk. Det får man ju fråga sig ibland var fisken är i fiskpinnarna!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Faktiskt mycket godare att panera sejfileér själv och äta än färdiga fiskpinnar som int smakar nånting...
SvaraRadera