måndag 16 maj 2011

Morotssemlor

Har en semle deg på gång. Kontaterade i hälgen att brödlagret i frysen börja tryta sakta men säkert. Eftersom det har varit lite sämre väder idag tänkte jag baka en sats semlor och med rivna morötter i. Men nu är det uppehåll å verkar bli fint ute.
Det är sällan jag ställer till och bakar bröd en vardagskväll. Brukar ofta spara det till hälgen eller en ledig dag men var på kurs och ska på kurs igen nästa hälg så då hinns det inte med att baka.
Får bara vänta på att de gräddas och man kan provsmaka en semla. Det är ju det bästa varm semla med smör som delvis smälter och ett kallt mjölkglas till..mmm... det är GOTT!:)

2 kommentarer:

  1. Oj, ja blir riktigt snål. Kanske jag måste baka morotssemlor imorgon bara för att få detdär smälta smöret och mjölken... :)

    SvaraRadera
  2. Ja om inte annat så för njutningen efteråt!:D

    SvaraRadera