Man kan ju inte annat än testa detta. Och god blev smeten i varje fall så jag tror glassen blir succé!
Du behöver:
5 dl grädde
1 burk karamelliserad mjölk
2 tsk flingsalt
- Häll grädden i en vispskål och skrapa ner den karamelliserade mjölken.
- Vispa grädde och karamelliserad mjölk tills den får en tjock konsistens.
- Mät upp salt och smula ner och blanda om väl.
- Häll upp i en avlång brödform eller en bra plastlåda.
- Frys i 5-6 timmar. Sen är det bara att njuta. Servera med en salt karamellsås eller kinuskisås.
Allt du behöver till glassen |
Klar att frysas. Toppad med lite extra kinuskisås |
Måste ju fråga, hur smakade glassen? Den verkar spännande... ��
SvaraRaderaDen var GOD och super enkel att göra. Har fundera att testa den med kondenserad mjölk med chokladsmak.. :)
Radera