tisdag 23 september 2014

Päron & kinuski kvarg

Den här efterrätten gjorde jag när det var villa avslutning. Och den var god, överraskande god. Man ville gärna ta på nytt när man ätit upp den. Då vet man att man hittat ett bra recept. Hittade receptet i en gratis tidning som man får i affären. Framför allt var den ju enkel att göra så man behöver ju inte hålla på hela dagen!


1 brk ( 410/230 g) päronhalvor i juice
2 dl vispgrädde
1 brk kvarg
1 dl kinuskisås ( köpt eller hemgjord)
100 g marabou mintchokladplatta

1. Låt päronen rinna av och skär dem i tärningar.
2. Vispa grädden till skum. Blanda grädden med kvarg och kinuskisås.
 Finhacka chokladen.
Varva päron, kvargblandning och finhackad choklad i 
portionsskålar eller en stor serveringsskål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar