onsdag 4 juni 2014

Potatis i kuber

Ja det får man ju om man finfördelar potatisen inte sant. Att tärna upp potatisen och steka den rå blir väldigt gott.
Gjorde det till Biff Rydberg som är en god enkel maträtt vilken jag testade göra nu på vårvintern.
Men det var potatisen, som man steker i ca 15 minuter tills de är lagom mjuka, som var en god nyhet i vardagen. Men ha inte för hög värme när du steker potatisen och ordentligt med smör.
Salta potatisen efter behag då den är färdig. Enklaste sättet för att veta om potatisen är klar är att smaka sig fram!


Biff Rydberg är en rätt som finns på menyerna i Sverige förstod jag när jag såg ett mat program på tv. En rätt som man inte träffar på här hos oss. Men vill du ha en god rätt så gör Biff Rydberg till helgen eller de råstekta potatisarna till den grillade biffen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar