onsdag 22 februari 2017

Bröllopstårta med chokladganach

Helgen kom och gick och vi hann med ett bröllop. Fick äran att göra tårtorna till detta bröllop, vilket alltid är roligt och spännande.
Hur tårtorna skulle smaka har varit klart ganska länge, så när bärsäsongen ännu var igång ifjol hade jag möjligheten att plocka och frysa in för detta tillfälle. Även bruden hade plockat en del för säkerhetsskull så bären skulle räcka till. Vilket de gjorde gott och väl.

Tårtorna i sig själva bestod av ljusa tårtbottnar, svartvinbärsmousse och vit choklad mousse. Uppstrukna med chokladsmörkräm och täckta med ett lager härlig chokladganach. Så en fin kombination av syrligt och sött.

Dekorationen hade brudparet klart för sig det skulle vara ett blommande träd och lila var huvudfärgen även silver var en färg som fick komma fram. Brudparet var vackert tycker jag lite annorlunda när de är sittande. De hölls bra på platsen när de satt på kanten av tårtan.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar