Ofta när jag bakar tänker jag på den stunden när man ska få skära upp bröden breda ett lager smör och bara njuuta av det ännu lite varma brödet.
Nygräddat i morse
Brödet här ovan på bilden jäste jag i kylskåpet över natten och gräddade i morse. Vad är väl trevligare i ett hem än doften av nybakat bröd. Och gott var det också.
Idag lagade jag pitabröd enligt Jan Hedhs recept och det ångrar jag inte en minut. De var så gooda...
Kom att tänka på en sak när jag stod och plockade bort efteråt. Om man skulle ha möjlighet att bara test baka alla recept ur boken Bröd och någon skulle hämta /köpa bort det man bakade vart efter så kanske man kunde få alla recept testade under en vecka ?!
Varför skulle jag vilja det kanske du undrar, jo för jag bara vill pröva recepten och se om det är så gott som det verkar.
Om ni inte märkt det förut så är det min passion det här med bakning!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar