måndag 28 mars 2016

Påskens godsaker

Snart är påskhelgen förbi. Som alltid går det snabbt förbi. Har hunnit med mycket och äta många godsaker.

Har lånat en bok med olika äggrecept på biblioteket och testat en del recept ur den. Det mest intressanta receptet var väl picklade ägg! Kunde inte låta bli att inte testa dessa.

Äggen skulle picklas en vecka på förhand för att ta åt sig smak. De blev lite hårdare i konsistens under tiden med ändå helt okej i smaken. Tapas med aioli och rivet kokt ägg testade jag på för de såg roliga och goda ut. Smakade lite speciella och inte riktigt i min smak var de men rivet ägg var ju en annorlunda topping. Sallad noiqoise, gjorde jag också,



en matig sallad med god dressing.
Före påskhelgen testade jag två nya godisrecept som kommer ur en trevlig godis bok. Det var Knickers och Lakritskola med lime & flingsalt. Den senare blev nog en ny favorit i kolakategorin..



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar