En svartvinbärstårta med vitchokladmousse och digestivebotten var den som var först ut. Den är nog en stor favorit för mig. En väldigt fin kombination med dessa bär och choklad. ingen skillnad på mörk eller vit choklad den är god på olika sätt.
Roligt nu när de kommer färska bär att dekorera tårtorna med.
Sen blev det en vit prinsesstårta med egengjord hallonsylt och vaniljkräm. Dekorationerna gick i blått och rosa enligt önskemål. Alla tårtorna var glutenfria.
Smörgåstårtorna sitter kvar det är nog en godsak som de flesta gillar. Gjorde både fisk och skink varianter. Alla moment är ju roliga när man gillar att baka, men det är ju slutspurten med dekoreringen som jag njuter mest av att vara kreativ.
Sist blev det en, nakentårta med saftig chokladbotten, som jag bjöd på när vi hade gäster. Fylld med en vaniljkrämsfyllning med hallonsylt och färska bär. Gott när man själv får en tårta också att njuta av.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar